22 Şubat 2016 Pazartesi

AVENGERS 55: MAYHEM OVER MANHATTAN


   Masters of evil esir aldıkları Avengers ile kendi karargâhlarına dönerler. Burada Crimson Cowl kahramanlarımızı bir Hidrojen bombasının içine hapseder. Bu bomba ile New York'a şantaj yapmayı ve sonunda da bombayı patlatıp kahramanlarımızı öldürmeyi planlamaktadır.
   Herkes Crimson Cowl'un Jarvis olduğunu sanmaktadır, ancak Cowl gerçek kimliğini açıklar. Jarvis hipnotize edilmiştir. Gerçek Cowl ise Ultron-5 adında bir robottur. Avengers'tan neden nefret ettiği ise bir muammadır.
   Ultron-5 Jarvis'e saldırır ve öldü sanarak Jarvis'i sokağa atar. Jarvis ölmemiştir. Yardım aramaya çalışır ve bulur: Black Knight. Jarvis Black Knight'a Ultron-5'in planını anlatır. Black Knight hızla gemiye gider ve kahramanlarımızı kurtarır. Kurtulan Avengers kısa sürede Masters of evil'ı yenerler. Sadece başka bir yerde olan Ultron-5 kurtulmuştur.
   Savaşı kazanan Avengers malikâneye döndüklerinde yaralı Jarvis ile karşılaşırlar. Jarvis hasta annesi için paraya ihtiyacı olduğu için planları sattığını ama içten içe de kahramanlarımızın nasıl olsa kazanacaklarına inandığını ifade eder ve polisin gelmesini beklemeye başlar. Ancak Jarvis'in durumu ve onları kurtarmak için hayatını tehlikeye atması kahramanlarımızı etkilemiştir. Jarvis'i affederler.....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder