19 Şubat 2016 Cuma

AVENGERS 54: AND DELIVER US FROM THE MASTERS OF EVIL


   Son zamanlarda malikâneye yapılan saldırılar nedeni ile kahramanlarımız güvenliği arttırmaya çalışmaktadır. Bununla ilgili bilgileri uşakları Jarvis'e de verirler. Kısa süre sonra Jarvis dışarı çıkar. Gizli bir mekana giden Jarvis'i beklenmedik kişiler karşılar: Whirlwind, Melter, Black Knight, Radioactive Man ve Klaw. Yeni Masters of Evil takımı Jarvis'i görünce ona saldırmak isterler ancak Crimson Cowl adlı liderleri onları durdurur. Jarvis onun için çalışmaktadır!
   Jarvis para karşılığı malikânenin planını Crimson Cowl'a satmayı planlamaktadır, ancak planı ters teper planları alan Cowl Jarvis'i bayıltır ve akşam malikâneye saldırmak üzere ayrılırlar.
   Ekipte olan Black Knight Avengers'a saldırmak için değil onlara gizlice yardım etmek için ekibe katılmıştır. Bu nedenle aceleyle malikâneye gelir. Ancak Knight'ın ihanet edebileceğini düşünen Cowl Masters'ı önceden pusuya yollamıştır. Black Knight yenilir.
   Masters of Evil ellerindeki planlarla kolayca malikâneye girereler ve sürpriz saldırı sonrası kahramanlarımızı yenilir. Öğünmek için ortaya çıkan Crimson Cowl'un maskesi açığa çıkınca sürpriz biri çıkar: Jarvis....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder