16 Şubat 2016 Salı

SECRET WARS SONRASI MARVEL 4: SPIDER MAN


   Peter ve başında bulunduğu Parker Endüstrileri (PI) iyice büyümüştür. Sadece ABD'nde değil dünyanın hemen her yerinde şubeleri vardır ve bilişim üzerine çalışmaktadır. Bir yandan da SHIELD için üretim yapmakta ve onlarla görevlere çıkmaktadır. Prowler adlı eski düşmanını yanında çalıştırmaya başlamış, New York merkezi olarak ta Baxter binasını satın almıştır.
   Ancak Zodiac PI'ni hedef seçmekte ve her yerde saldırmaktadır. Bir yandan da eski düşmanları yavaş yavaş toparlanmaktadır. Peter ve şirketi bu badireden nasıl kurtulacaktır?
    Yılardır Örümcek Adam'ın yazarlığını yapan Dan Slott, Peter'ın dünyasını öyle karıştırdı ki içinden nasıl çıklacak merak ediyorum. Yeni seri güzel başladı kabul ama Parker şansı ne zaman gün yüzüne çıkacak ve Peter'ın hayatı tepetaklak olacak merak etmiyor da değilim. Ayrıca bu Peter bana çakma Tony Stark gibi geliyor. Bir de oratlıkta Spider woman, 2019, spider Gwen, web warriors, silk gibi yan serilerle ortalık örümcek kaynıyor. Bu da beni bunaltıyor. Hayırlısı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder