8 Şubat 2016 Pazartesi

AVENGERS 44: THE VALIANT ALSO DIE


   Hawkeye ve Black widow demir perdenin arkasında esirdir. Herkül de görünmeyen düşmanlarla çarpışmayı sürdürmektedir. Black widow ısrarla hain olmadığını söylemektedir. Yalan testine sokulur ve doğru söylediği görülür. Natasha artık serbesttir.
   Bu arada Avengers arkadaşlarını kurtarmak için bile bile tuzağa ilerlerler. Üzerlerine saldıran askerlerle savaşırlarken Captain America açılan bir yarıktan düşerek Red Guardian ve diğerlerinin yanına iner. Kısa süre sonra ikili dövüşe başlar.
   Güçler her ne kadar denk gözükse de kısa süre sonra Cap düşmanını yener. Bunun üzerine Albay Ling Cap'i sırtından vurur. Red Guardian onursuzca yapılan bu harekete isyan etmektedir.
   Bu arada Black Widow da Psychotron'u sabote etmeye çalışır, ancak Albay Ling tarafından fark edilerek vurulur. Ling öldürmek için ateş edecekken Red Guardian sevdiği kadının önüne atlar ve kurşunu engeller, yaralı Natasha da pschotron'u imha eder. 
   Psychotron'un imhası ile etkisinden kurtulan Herkül, baygın Cap, yaralı Black widow ve Hawkeye ile birlikte diğer arkadaşlarının yanına gitmek üzere hareketlenir. Ancak Captain America'nın kurtulmasını istemeyen Albay Ling silahını doğrultur. Captain America gibi birinin alçakça öldürülmesini istemeyen Red Guardian atışa mani olur ve seken kurşun ile tesis havaya uçar. Kahramanlarımız yaralı ve yorgun olarak ABD'ne dönerler.... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder