6 Şubat 2016 Cumartesi

AVEMGERS 42: THE PLAN AND THE POWER


   Diablo tarafından yenilen ve arkadaşları esir düşen Avengers, malikânelerinde plan kurmaktadır. Diablo ile daha önce dövüşmüş olan Fantastik dörtlüden Diablo'nun yaşadığı yer hakkında bilgi alarak yola çıkarlar. Bu sefer Herkül de arkadaşlarının yanındadır.
   Esir tutulduğu şatoda kendine gelen Goliath'a Daiblo emrinde çalışmasını ve birlikte Dragon Man ordusu yaratmalarını teklif eder. Goliath önce reddetse de Wasp'ın elinde olduğunu ve Dragon Man'in başında beklediğini gösteren Diablo şantaj sayesinde Goliath'ın yardımını kazanır.
   Demir perde arkasında, Psychotron adlı cihaza maruz kalan Black Widow cihazın tün zihinsel saldırılarından kurtulur ve kaçmaya çalışır ancak düşmanlarınca yakalanır.
   Diablo'nun şatosuna gelen kahramanlarımız Wasp'ın ayrı bir yerde tutulduğunu fark ederler. Bunun üzerine Herkül takımdan ayrılarak Wasp'ı kurtarmaya gider ve karşısında Dragon Man'i bulur.
  Şatoya giren kahramanlarımızı beklenmedik bir sürpriz karşılamaktadır. Goliath Wasp'ın rehin tutulması nedeniyle arkadaşlarına engel olmaktadır. Aralarında kavga çıkar. Kısa süre sonra Scarlett Witch Goliath'a Herkül'ün Wasp'ı kurtarmaya gittiğini söyler. Bunun üzerine Goliath kavgayı bırakır ve hep beraber Diablo'ya saldırmaya çalışırlar. Ancak durumu fark etmiş olan Diablo görünmez bir barikat ile kahramanlarımızı engeller. onların bakışları arasında Wasp'ın bulunduğu mağarayı havaya uçurmaya hazırlanırken uzun süredir takımda olmayan Captain America ortaya çıkar ve ona  mani olarak Diablo'yu yener.
   Mağarada ise Herkül Dragon Man ile dövüşüne devam etmektedir. Androidi lavların içine atarak yenmeyi başarır ve kahramanlarımız zafer ile ülkelerine döner.
   Döndüklerinde Black Widow'un demir perde arkasında SHIELD ajanı olduğu için tutuklandığı haberini alırlar. Captain America kurtarma operasyonu düzenlemeleri gerektiğini belirtir, ancak Hawkeye kendini suçlu hissettiği için bu işi tek başına yapması gerektiğini söyler....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder