4 Şubat 2016 Perşembe

AVENGERS 40: SUDDENLY THE SUBMARINER

   Çılgın düşünür ile yaptıkları savaş sırasında yaralanan Wanda dinlenirken Pietro da kardeşinin başından ayrılmamaktadır. Bu arada Avengers'a Captain America'dan bir mesaj gelir. Cap, kozmik küp denen inanılmaz güçlere sahip bir nesnenin başkalarının eline geçmeden bulunmasını istemekte ve kübün kaybolduğu yerin koordinatlarını vermektedir. Sağlam Avengers ve Herkül oraya doğru yola çıkar.
   Atlantis'in çevresinde sık sık denizaltılar görülmesinden rahatsız olan Namor önce bu denizaltılardan birine saldırır ardından da en yakındaki deniz kuvvetleri üssüne gider. Ancak askerlerce tehdit olarak algılanarak saldırıya uğrar.
   Namor'un askerlerle savaştığını gören Avengers olaya müdahil olur ve Namor ile çarpışmaya başlar. Herkül bu çarpışma sırasında Avengers'ın kozmik küpü aradığını ağzından kaçırır.
   Çarpışmadan yenilerek ayrılan Namor emrindeki deniz canlılarını kullanarak kozmik küpü arar ve bulur. Küpün onunla temasta olanın her istediğini yerine getirdiğini fark edince önce kübü kolyeye çevirerek takar ve geri döner.
   Namor küpün gücü ile bir canavar yaratır ve Avengers ile savaştırır. Bu arada kendisi de Herkül ile dövüşmektedir. Olayı dışarıdan seyreden Wasp kozmik küpün kolyeye dönüştüğünü fark eder ve onu Namor'dan koparır. Küp derin bir uçuruma düşer. Kozmik küpün güçlerinden yoksun kalan Namor kaçar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder