6 Şubat 2016 Cumartesi

AVENGERS 43: COLOR HIM THE RED GUARDIAN


    Malikânede Black Widow ile ilgili yeni haberler beklenirken, başka değişiklikler de olmaktadır. Quicksilver bacaklarını hızlı kullanabilirse kısa mesafeler için uçabileceğini fark eder. 23 yaşını dolduran Wasp da ailesinin tüm servetine sahip olmuştur.
   Bu mutlu anlar arasında Hawkeye kimseye fark ettirmeden malikâneden ayrılır. Arka sokaklarda tavernaları dolaşarak bilgi arar ve sonunda Natasha'nın tutulduğu yeri öğrenir. Malikâneye döndüğünde Herkül'ün de uyanık olduğunu görür. Birlikte Black Widow'u kurtarmak için yola çıkarlar.
   Natasha'nın esir tutulduğu demir perde ülkesinde Rusya'dan denetlemek için birileri gelmiştir. Albay Ling, Pscyhotron dışındaki sürprizlerini ortaya çıkarır. Bir Rus vatandaşını Kızıl Gardiyan (Red Guardian) adı ile eğitmişlerdir. Red Guardian'ın misyonu Captain America'yı yenmektir. Rus denetçi bunu denemek için Natasha'nın yerinin muhbirlere sızdırıldığını açıklar. Hawkeye ve Herkül tuzağa düşmek üzeredir.
   Kahramanlarımız geldiklerinde Red Guardian onları karşılar. Herkül Guardian'ı takip eder ancak Guardian onu Pschotron'un içine kiliitler ve aleti çalıştırır. Herkül karşısında mitolojik canavar Hydra'yı gördüğünü sanır ve dövüşmeye başlar.
   Hawkeye ile Guardian'ın dövüşü de kısa sürer. Sinirlerine hakim olamayan Hawkeye kolayca yakalanır. Uyandığında Natasha ile ayrı ayrı silindir tüpler içinde esir olduklarını görür. Red Guardian karşılarına geçip dalga geçmekte ve onlar sayesinde Captain America'yı yeneceğini söylemektedir. Bir süre sonra Red Guardian maskesini çıkarır. Red Guardian Natasha'nın öldü sanılan kocasıdır.
   ABD'nde kahramanlarımız Hawkeye ve Herkül'ün başına gelenleri öğrenirler. Yapılması gereken tek şey olduğunu bilen Avengers arkadaşlarını kurtarmak üzere yola çıkarlar....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder