10 Şubat 2016 Çarşamba

AVENGERS 48: THE BLACK KNIGHT LIVES AGAIN


   Garret şatosunu (sahibi Nathan Garret'ın [ilk kara şövalye] adını taşıyor) ele geçirmiş olan Magneto, elinde tutsak olan Quicksilver ve Scarlett Witch'e kendisine katılmaları için baskı yapmaktadır. Pietro düşünmek için zaman ister. Magneto'nun verdiği zamandan faydalanarak bir elini kurtarır ve gizlice arkadaşlarından yardım ister. Ancak kısa süre sonra Magneto durumu fark eder ve onu bayıltır. Toad ve esirlerini alarak şatoyu terk eder.
   Garret'ın yeğeni ve Magneto'nun elinde esir olan Dane Whitman gizli dehlizlerden geçerek kaçar. Amacının adını temizlemenin yolunun onun adını alarak süper kahraman olmak olduğuna karar verir ve İkinci Black Knight doğar. İlk iş olarak ta arkadaşlarının esir olduğunu (Magneto'nun gittiğini fark etmemiştir) Avengers'a haber vermek üzere yola çıkar.
   Malikâneye yaklaştığında onu ilk Black Knight sanan kahramanlarımız ona saldırır. Dikkatlerini çekmek isterken yanlışlıkla dev bir bacanın düşmesine sebep olur. Golaith iyice devleşerek bacanın sivilleri ezmesini önler ancak dengesini kaybederek düşmeye başlar. Goliath'ı kurtaran Black Knight olur.
   Black Knight'ın eski düşmanları olmadığını fark eden kahramanlarımız onunla birlikte Garret şatosuna varırlar. Ancak geç kaldıklarını görürler. Whitman yardım etmek istese de ilk baştaki şüpheler kolay silinemez ve Black Knight öfkeyle kahramanlarımızın yanından ayrılır....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder