16 Şubat 2016 Salı

AVENGERS 52: DEATH CALLS FOR THE ARCH-HEROES


   Captain America'nın tavsiyesi ile takıma kabul edilen Panther, malikâneye gelir. Ancak malikâne karanlıktadır ve içeriden hiç ses gelmemektedir. Cap'ten öğrendiği girişi kullanarak içeri giren Panther hiç beklemediği bir manzara ile karşılaşır: Üç Avenger da yerde yatmakta ve soluk almamaktadır. Panther daha ne olduğunu anlayamadan içeri biri girer. Bu SHIELD ajanı Jasper Sitwell'dir. Sitwell Panther'ı Avengers'ı öldürmek suçundan tutuklar ve polis çağırır. Panther olayların nedenini anlayana kadar ses çıkarmamaya karar verir ve karakola götürülür.
   Bu arada malikânede saklanan gerçek katil ortaya çıkar. Bu kardeşi Simon Williams'ın (Wonder Man) ölümünden Avengers'ı sorumlu tutan Grimm Reaper'dır. Reaper malikâneye saldırmış ve çıkan kavga sonrası orağından çıkan ışınlar ile kahramanlarımızı vurmuştur. Bu da kahramanlarımızı ölü gibi göstermiştir.
   Karakol'da Panther'in adının T'challa olduğu ve Wakanda adlı bir Afrika ülkesinin kralı olduğu ortaya çıkar. Kimsenin kendisine inanmadığını anlayan Panther kaçarak malikâneye gelir. Orada Grimm Reaper ile dövüşür. Reaper orağından çıkan enerji ile Avengers'ın ölü gibi olduklarını üç saat içinde aynı ışın kullanılmazsa gerçekten öleceklerini söyler. Dövüş sırasında yaralansa da Panther Reaper'ı yener. Reaper orağının üstüne düşerek yaralanır. 
   Yaralı Reaper'ı bırakan Panther Avengers'ın vücutlarının tutulduğu hastaneye gider ve kahramanlarımızı kurtarır. Hep birlikte malikâneye döndüklerinde Reaper'ın kaçmış olduğunu fark ederler. Takım artık dört kişi olmuştur. Sırada Quicksilver ve Scarlett Witch'i bulmak vardır......

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder