9 Şubat 2016 Salı

AVENGERS 45: BLITZKRIEG IN CENTRAL PARK


   Mandarin'in yenilmesi ile dünya üzerindeki bir tehditi daha yok eden kahramanlarımıza teşekkür için Central Park'ta bir kutlama düzenlenecektir. Kutlama öncesi kız kardeşi ile konuşan Quicksilver'ın insanların mutantlara davranışları hakkındaki fikirleri Wanda'yı rahatsız eder.
   Tören sırasında Avengers Herkül'e takıma katılmasını teklif eder. Zeus'un oğlu da sürgünde kaldığı süre boyunca bu görevi yapacağına söz verir. Parkta kahramanlarımızı bekleyen sadece hayranları değildir. A.I.M tarafından yaratılan (Bilka Superman okuyan arkadaşlar bilir orada da Amazo adında benzer bir android vardı) Super adaptoid de Captain America'nın gelmesini ve onu yok etmeyi beklemektedir. Bu arada parktaki Avengers'ın güçlerini de kopyalamıştır.
   Cap'in gelmesi ile adaptoid de ortaya çıkar. Kahramanlarımızın güçlerini kendilerine karşı kullanarak onları yenmek üzere ike çözümü Quicksilver bulur: Aynı anda saldırarak adaptoid'in tm güçleri kullanmasına yol açarlar bu da androidin devrelerini yakmasına neden olur.
    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder