18 Şubat 2016 Perşembe

AVENGERS 53: IN BATTLE JOINED


   Angel Magneto'dan kaçıp malikâneye ulaşmış ve kahramanlarımıza durumu bildirmiştir. Hep birlikte Magneto'nun adasına giderler. Adaya vardıklarında adadan gelen bir sinyalin gemide yoğunlaştığını fark ederler ve Wasp Angel'ın üzerinde bir verici bulur. Angel'ın Magneto'nun tarafına geçtiğine inanan kahramanlarımız şatoya girdiklerinde Cyclops'u, baygın Quicksilver'ın başında bulurlar ve ona saldırırlar. Cyclops kaçar.
   Arkadaşların ve Magneto'yu aramaya başlayan Avengers kendi arasında kavgaya başlarlar. Bunu fark eden Magneto manyetik dalgaları kullanarak X-men'i etkiler ve Avengers'ın üzerine salar. Dövüş sırasında dengeler kahramanlarımızın lehine döner. Magneto'nun manyetik dalga aleti bozulmuştur.
   Bunu yapan ortaya çıkar: Angel. Baştan beri Magneto'nun bir hainlik planladığını düşünen kahramanlarımız Angel ile birlikte onu kandırmışlardır. Bu arada Magneto'nun baskılarından bıkan Toad şatoyu havaya uçuracak mekanizmayı harekete geçirir. Scarlet witch ve Quicksilver'ı da yanına alan Toad kaçarken araca binmeye çalışan Magneto'nun düşmesine sebep olur. Onlar kaçarken kahramanlarımız da arkalarından bakakalırlar....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder