23 Şubat 2016 Salı

SECRET WARS SONRASI MARVEL 7: NEW AVENGERS


   Secret wars öncesinde A.I.M kendine ait adada bağımsız bir devlet olarak ayakta kalmakta ve planlarını uygulamaktayken, eski new mutant şimdiki Avenger Sunspot (Roberto DaCosta) tarafından satın alınır ve Avengers adına çalışmaya başlarlar.
    Secret wars sonrası Sunspot yönetiminde kurulan takım değişik kahramanlardan oluşmaktadır. Eski Young Avengers Wiccan ve Hulkling, Thunderbolts'dan Songbird, Luke Cage'in Avengers'ından (onu da Al Ewing yazmıştı) Power Man ve White Tiger ile Squirrel Girl (Luke Cage'in çocuğunun dadısı) ekibi oluşturmuştur. SHIELD de bu ekibi denetlemek için Hawkeye da ekibe katılır.
     Ekip Secret wars sonrası birleşen evrenlerden gelen değişik kötülerle mücadele etmeye çalılşır iken bir yandan da kendilerini ispatlamaya uğraşmaktadır.
     Avengers ruhuna çok uygun olmayan bir seri ile karşı karşıyayız. Daha önce de Al Ewing'in yazdığı Avengers serisini okumuştum. Bana daha çok 80'lerin Defenders'ını hatırlatıyor. Tuhaf büyü ya da bilimsel güçleri olan, tuhaf görünümlü düşmanlar. Defenders'ın tek farkı kadrosunun daha çekici olmasıydı. İleride ne olur bilemem ama sırf adında Avengers yazıyor diye okunabilecek bir seri değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder