15 Şubat 2016 Pazartesi

AVENGERS 50: TO TAME A TITAN


   Takımdan birer birer üyelerin ayrılması kalanların sinirlerini bozmuştu. Aralarında sık sık tartışmalar çıkarken sonunda kayıp üyelerinden Herkül'ü bulmaya karar verirler. Herkül'ü taşıyan araçtaki izleme sinyalini takip ederek Akdeniz'e doğru yola çıkarlar.
   Typhon tarafından gönderildiği gölgeler diyarında Herkül babası Zeus ve diğer tanrılarla karşılaşır. Zeus Herkül'ün onları kurtarabilecek tek kişi olduğunu söyler. Yarı insan olduğu için diğer tanrıların geçemediği engeli aşıp dünyaya dönebilecektir. 
   Bu sırada Typhon dünyayı ele geçirme planını harekete geçirir. İlk olarak Akdeniz'de dolaşan Altıncı filoya saldırır. Bu arada oradan geçmekte olan kahramanlarımız duruma müdahale ederler.
   Avengers ile Typhon kapışırken Herkül ortaya çıkar ve arkadaşlarının çekilmesini ister. Bu sefer kavga farklı geçer ve Herkül Typhon'u yener. Kahramanlarımız geride bir üyelerini bırakarak ABD'ne dönerler. Herkül Typhon'un baltasını Prometheus'un alevlerine atar ve balta yok olunca tanrıları tutan engel de yok olur. Böylece tanrılar Olimpus'a döner. Herkül de akrabalarının yanında kalır.
   Malikânelerine dönen kahramanlarımız sayıları ne olursa olsun Avengers ismini yaşatmaya karar verir. Bu arada da en kısa zamanda Magneto'yu bulmak ve onun tarafına geçen arkadaşlarını geri kazanmak için söz verirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder