9 Şubat 2016 Salı

AVENGERS ANNUAL 1: THE MONSTROUS MASTER PLAN OF THE MANDARIN


   Hapishanede yeni güvenlik sistemi kurmak için ziyarete giden Tony Stark birden bir firar girişiminin ortasında kalır. Kaçmaya kalkan Living Laser'dır. Iron man olarak müdahale etmek istese bile Laser kaçmayı başarır. Bunun üzerine Iron man Avengers'ı acil bir toplantıya çağırır. Toplantı sırasında Nick Fury bağlanır ve ekibin başka düşmanlarının da toplanıp dünyanın değişik yerlerine saldırılara başladığını açıklar.
   Captain America takımı böler. Böylece Goliath, Wasp ve Iron Man, Swordsman ve Power man'i, Hercules ve Scarlett Witch, Enchantress ve Executioner'ı, Thor ve Hawkeye da Living Laser'ı yenerler. Malikânede kalan Cap ve Quicksilver tüm olayların arkasındakini ortaya çıkarırlar: Bu ölü sanılan Mandarin'dir. Hep birlikte Mandarin'in uzay istasyonun giderler.
   Mandarin yarattığı dev elmas sayesinde insanların birbirlerinden nefret etmelerini ve savaşmakarını sağlamayı, böylece de yıkıntılar arasından dünyanın hakimi olmayı planlamaktadır. Elmasın gücünü kahramanlarımız üzerinde dener. Başarılı da olur, ancak unuttuğu "küçük" bir detay vardır: Wasp. Wasp Mandarin'in etkisini yok eder. Kahramanlarımız kendilerine dönmüştür. Meydana gelen patlama ile Mandarin uzay boşluğuna düşer. Kahramanlarımız uyduyu yok ederek geri dönerler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder