5 Şubat 2016 Cuma

AVENGERS 41: LET SLEEPING DRAGONS LIE


    Olaysız geçen zaman kahramanlarımızı da kendi düşüncelerine dalmaya itiyordu. Herkül sürgünde olduğu için Olimpus'u, Hawkeye da Black widow'u aklından çıkaramamakta bu halleri de birbirleri ile tartışmalarına yol açmaktadır.
   Demir perde ülkelerine geri dönen Black widow ise üstleri tarafından şüphe ile karşılanmaktadır. Onun bir hain olduğunu düşündükleri için insanı psikolojik olarak yok etmek için icat edilmiş olan Psychotron adlı cihazın içine kaparlar.
   Henry Pym üzerinde çalışmak üzere Fantastik Dörtlü'nün düşmanlarından Diablo'ya ait Dragon Man adlı androidi laboratuarına getirmiştir. Androidini tekrar ele geçirmek isteyen Diablo Pym'in laboratuarının yakınındaki bir binayı altına dönüştürür (Diablo bir simya ustasıdır) Kargaşadan da yararlanarak laboratuara girer ve Dragon Man'i canlandırır.
  Goliath ve Wasp laboratuara dönüp Diablo'ya engel olmaya çalışırlar ancak Dragon Man tarafından yakalanırlar. Takımın geri kalanı geldiğinde Diablo laboratuarın tavanını altına çevirir ve tavan kahramanlarımızın üzerine çöker. Diablo ve Dragon Man iki esiri ile uzaklaşırlar.

  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder