14 Şubat 2016 Pazar

AVENGERS 49: MINE IS THE POWER


   Olimpus'ta kaybolan tanrıları arayan Herkül sonunda buna sebep olan kişiyi bulur. Zamanında Zeus'un Olimpus'tan sürdüğü devlerden Typhon'dur. Typhon gizlice dağa gelmiş ve Prometheus'un ateşinin olduğu tapınağı yok etmiştir. Bunun sonucu olarak ta Olimpus'taki Tanrılar başka bir evrene sürülmüştür. Babası ve akrabalarını kurtarmak isteyen Herkül hemen dövüşe başlar.
   Magneto tutsakları ile birlikte kendi yarattığı bir adaya gider. Quicksilver'ın insan ırkı hakkındaki şüphelerini fark ederek yeni bir plan uygular. Hep birlikte Birleşmiş Milletler binasına giderler. Magneto adasının mutantlara ait bir yer olarak kabul edilmesi, Birleşmiş Milletler tarafından tanınıp güvenlik konseyine alınmasını ister. Bu isteklerinin kabul edilmeyeceğini bilen Magneto'ya Avengers müdahale eder.
   Bu arada Magneto kimseye fark ettirmeden muhafızların silahlarının ateşlenmesine sebep olur ve Scarlett witch vurulur. İnsanların kardeşini vurmasına sinirlenen Pietro arkadaşlarına saldırır ve Magneto'ya katılmaya karar verir. Amacına ulaşan Magneto arkadaşlarını da alarak uzaklaşır.

  Olimpus'ta Herkül ile çarpışan Typhon baltasını kullanarak Herkül'ü de aynı boyuta yollar. Zafer sarhoşu Typhon Zeus'un tahtına oturur.....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder