15 Şubat 2016 Pazartesi

AVENGERS 51: IN THE CLUTCHES OF THE COLLECTOR

   Son maceralarda Henry Pym Goliath boyuna yükselmekte zorluk çekmektedir. Bu nedenle tekrar eski gücüne kavuşmak için deneyler yapmaktadır. Bu arada Captain America'dan bir haber gelir. Tüm takımın birlikte olduğu bir anda onlara ileteceği bir haber vardır. Bunun üzerine Goliath ve Hawkeye Wasp'ın evine giderler. Havuzunda yüzmekte olan Wasp çıkarken yerde duran bir tarağı alır. Ancak bu tarak bir tuzaktır ve Wasp ile onu kurtarmak isteyen arkadaşlarını gökyüzündeki dev gibi bir uzay gemisine götürür.
   Gemide onları iki sürpriz beklemektedir: Eski düşmanları Collector ve onun emrinde olan Thor. Collector Thor'a iradesini zayıflatan bir içki içirmiştir. Bu nedenle de Thor onun emirlerine uymaktadır. Koleksiyonunu tamamlamak isteyen Collector Thor'u o anda New York'ta olan tek Avenger'ı, Iron Man'i yakalamaya gönderir. Kendi de Henry Pym'i düzeltmeye çalışır. Çünkü eksik veya bozuk bir koleksiyon istememektedir.
   Thor Iron man ile çarpışırken Wasp koleksiyonun diğer parçalarından olan böceğimsi bir yaratığın yardımı ile kaçar ve arkadaşlarını kurtarır. Kahramanlarımızın kurtulduğunu gören Collector envanterindeki dev bir robotu onların üzerine salar. Hawkeye robotun ışınlarından kaçarken aynı zamanda gemiye de zarar verdirmeye başlar. Robotun kontrolden çıkması üzerine Collector tekrar zamanda yolculuk yaparak kaçar.
   Robotu önlemek için riske giren Goliath tekrar eski boyuna çıkar ve robotu yok eder. Bu arada hasar görmüş gemi de patlamak üzeredir. Kahramanlarımızı Collector'ın etkisiden kurtulan Thor ve Iron Man oradan çıkarır. Gemi de yok olur.
   Thor ve Iron Man ayrılmadan önce hep birlikte Captain America ile bağlantı kurar. Cap Afrika'dadır ve burada tanıştığı Panther isimli bir kahramana Avenger olmayı teklif etmiştir. Cap'in önerisi takım arkadaşlarınca da kabul edilir ve kalan üç Avenger yeni takım arkadaşların beklemeye başlar.....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder