24 Şubat 2016 Çarşamba

AVENGERS ANNUAL 2: AND TIME THE RUSHING RIVER


   Dr Doom'un şatosundan ayrılan Avengers, Quinjet'lerinin kaybolduğunu fark edince malikâneye yürüyerek gitmeye karar verirler. Ancak New York sokaklarında herkesin korku dolu bakışları ile karşılaşırlar. Merakla malikâneye girdiklerinde, malikânenin savunma mekanizmaları kahramanlarımıza saldırır. Kurtulan kahramanlarımızı başka bir sürpriz beklemektedir: Orjinal Avengers'ın beşi de orada oturmaktadır!!! Şaşıran kahramanlarımız diğer Avengers ile kavgaya başlar, ancak yenilmek üzereyken Goliath ve Hawkeye'ın sayesinde kaçarlar.
   Bu karmaşanın nedenini anlamak üzere tarihi kayıtların tutulduğu Herodoton adlı makineye giderler. Buradan öğrendiklerine göre Space Phantom'u yendikten sonra, tam Hulk takımı terk etmek üzere iken kendisine Scarlett Centurion diyen biri ortaya çıkar ve zamanda yolculuk yaptığını, dünyayı güzelleştirmek için onlara yardım edebileceğini söyler. Bunun için Avengers'ın yapması gereken tek şey dünyadaki süper güçlü HERKESİ ele geçirmeleridir. Avengers bunu yapar ve isimsiz bir diktatörlük başlamıştır.
   Captain America ve Avengers olayı engellemek için Dr Doom'un zaman makinesini kullanmaya karar veririler. Makine parçalara ayrılmış ve değişik yerlere dağıtılmıştır. Kahramanlarımız burada orjinal Avengers ile kapışıp onları yener. Zaman makinasını çalıştırmaya başlarlar. Ancak Scarlett Centurion ortaya çıkar. Kendisinin eski düşmanları Kang ve Immortus'un başka zamandaki yeniden doğuşu olarak tanıtır. Teker teker kahramanlarımızı yenerken Henry Pym Ant Man haline dönerek makineyi çalıştırır. Scarlett Centurion yok olur ve kahramanlarımız zamanlarına dönerler.....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder