27 Şubat 2016 Cumartesi

AVENGERS 57: BEHOLD THE VISION


   Yağmurlu bir New York gecesinde sarı-yeşil renkte, insana benzeyen bir yaratık ilerlemektedir. Yavaş yavaş yerden yükselmeye başlar ve Janet Van Dyne'ın evine doğru uçar.
   Henry Pym ile akşam yemeğinden dönen Wasp, balkon penceresinden içeri birinin girmesi ile paniğe kapılır. Hayalet gibi benzeyen yaratığa Wasp bir hayale benzediği için "Vision" adını verir. Yaratık Wasp'ı öldürmek için geldiğini belirtir. Wasp küçülerek kaçmaya çalışsa da Vision duvarın içinden geçerek onu yakalar. Tam Wasp'ı öldürecekken bayılır.
   Wasp'ın çığlığı ile olay yerine gelen Pym, baygın yaratığı incelemek için malikâneye getirir ve diğer takım arkadaşlarını da çağırır. İncelemeler sonucunda Vision'ın sentetik bir bedende insan gibi düşünebilen bir yaratık (Sintezoid) olduğu ortaya çıkar. Süper gücü de vücut yoğunluğunu değiştirerek çok ağır veya çok hafif olabilmektedir.
   Vision'ın neden onlara saldırdığını sorgulayan Avengers, onu Ultron-5'in yarattığını öğrenirler. Vision ile birlikte Ultron'un saklandığı yere giderler. Sığınağa girdiklerinde dev bir yaratık Goliath'a saldırır ve onu bayıltarak yakalar. Kalan kahramanlarımız da üzerlerine doğru kapanmakta olan duvarlar tarafından tuzağa düşürülmüştür.
   Vision duvardan geçerek Ultron'un karşısına çıkar. Kavga sonrası Ultron'u yok eder ve kahramanlarımızı kurtarır. Birlikte malikâneye dönerler.... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder