10 Şubat 2016 Çarşamba

AVENGERS 47: MAGNETO WALKS THE EARTH


   X-men'in baş düşmanı Magneto X-men ile yaptığı bir mücadele sırasında Stranger adlı uzaylı tarafından kaçırılıp uzak bir gezegende yardımcısı Toad ile birlikte tutsaktır. Kurtulma çabaları umutsuz görünmektedir. Bir gün dünyadan gelen manyetik dalgaları hisseder. Bu dalgalar, akrabası Nathan Garret'ın (Black Knight) karaladığı aile adını temizlemek isteyen Dane Whitman adlı bilim adamınca uzaydaki canlılar ile irtibat kurmak için yollanmaktadır. Dalgaları yönlendiren Magneto kendini ve Toad'u dünyaya döndürür. Whitman'ı esir eder ve şatosuna el koyar.
  Bu arada malikânede kahramanlarımızı acı bir sürpriz beklemektedir. Kişisel hayatına daha fazla zaman ayırmak isteyen Captain America takımdan ayrılır. Bu kararın şoku ile Black Widow'a giden Hakeye onunla kavga eder. Goliath ve Wasp ise tatile çıkarlar. Herkül de tüm yasaklara rağmen Olimpus'a dönmeye karar verir. Ancak Olimpus'ta kendini bir sürpriz beklemektedir. Dağ boştur ve ortalıkta hiçbir tanrı yoktur.
  Geride kalan Wanda ve Pietro kendilerine gelen bir mesajı araştırmak üzere Whitman'ın şatosuna giderler. Mesaj doğal olarak Magneto'dan gelmiştir. Yıllar önce kardeşleri onları öldürmek isteyenlerin elinden kurtaran ve Kötü mutant kardeşliğine  (Brotherhood of evil mutants) katan Magneto, tekrar kendisine katılmalarını istemektedir. Ancak kardeşler bunu reddedince kavga başlar. Tecrübeli ve güçlü Magneto kardeşleri yener ve onları esir alır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder