2 Şubat 2016 Salı

AVENGERS 39: THE TORMENT AND THE TRIUMPH


    Nick Fury'nin emri ile demir perdenin arkasına geçmeyi planlayan Black Widow eski komutanlarının ona inanması için ABD'nin çok gizli savaş uçağı planlarını çalar. Bu olay tüm ABD'nde onun hain olduğunun inanılmasına yol açar. Bundan en çok etkilenen de Hawkeye'dır.
   Bu sırada kendisine Çılgın Düşünür (Mad Thinker) diyen kişi mevcut durumun Avengers üzerinde yarattığı psikolojik çöküntü ve Captain America'nın kişisel nedenlerle takımdan geçici ayrılmasından yararlanarak kahramanlarımızı öldürmeyi planlamıştır. Böylece Tony Stark'ın Avengers için icat ettiği teknolojiyi ele geçirebilecektir.
   Herkül dünyayı tanımaya çalışırken Çılgın düşünğr planını yürürlüğe koyar. Önce psikolojik olarak çöküşte olan Hawkeye olmak üzere mevcut beş Avenger da yakalanır. Emrindeki adamlarla malikânede kahramanlarımızı öldürmek üzere iken düşünemediği biri ortaya çıkar: Herkül. Arkadaşlarının zor durumda olduğunu gören Herkül duruma müdahale eder. Bu sayede kahramanlarımız kurtulur ve kendilerine saldıranları, Çılgın düşünür dışında yakalarlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder