10 Şubat 2016 Çarşamba

AVENGERS 46: AGONY AND THE ANTHILL


   Avengers üyeleri kendi içlerinde sorunlar yaşamaktadır. Captain America dünyaya gizli kimliğini açıklamış, artık normal bir yaşam sürmek istemektedir. Quicksilver insan ırkına karşı karmaşık duygular yaşamaktadır.
   Ancak en büyük sorunu Henry Pym yaşamaktadır. Herkül'ün takıma katılması ile kendisinin güçlerinin yetersiz olduğuna inanmakta, yeni çözümler aramaktadır. Bu arada elde ettiği mirası harcamayı sürdüren Wasp kendine yeni bir şoför tutmuştur. Ancak Wasp'ın bilmediği şey, tuttuğu şoförün Henry Pym ve kendisinin eski düşmanı Whirlwind olmasıdır.
   Whirlwind sadece Goliath ve Wasp'ın kaldığı bir anda malikâneye saldırır. Kahramanlarımızı küçültücü ışının altına tutar ve kontrolsüz küçülmelerine sebep olarak ikisini kırmızı karıncaların yaşadığı bir kavanoza atar.
   Goliath ve Wasp karıncalardan kurtulmaya çalışırken, Captain America ve Quicksilver gelir. Whirlwind ile çarpışmaya başlarlar. Goliath'ın uyarısı ile malikâneye Whirlwind'in bıraktığı bombayı bulurlar. Quicksilver bomba patlamadan uzaklaştırır ve zararsız bir yerde patlamasını sağlar. Ama insanlar bu patlamaya onun yani bir mutantın sebep olduğuna inanırlar. Bu da Quicksilver'ı daha da sinirlendirir.
   Karınca kolonisinden kurtulan Goliath ve Wasp'ın da katılması ile kavga yön değiştirir ve bunu fark eden Whirlwind kaçar.....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder