1 Şubat 2016 Pazartesi

AVENGERS 38: IN OUR MIDST AN IMMORTAL


   Avengers Avrupa'dan yeni dönmüştür. İlk toplantıda Hawkeye Black Widow'un takıma kabul edilmesini önerir ancak Goliath yine karşı çıkar. Hep birlikte Black Widow'un gelmesini beklemeye karar verirler. Ancak malikâneye gelmek üzere iken Black Widow kimliği belirsiz kişilerce kaçırılır.
   Bu arada Olimpos dağında Herkül, üvey kardeşi Ares ile dövüşmektedir. Birden ortaya Enchantress çıkar ve ikiliyi ayırır. Ardından her ikisine de Asgard'dan getirdiğini söylediği şaraptan ikram eder. Aslında Enchantress ve Ares birliktir ve Herkül'e Eros'un aşk suyundan içirmişlerdir. Böylece Herkül Enchantress'e aşık olduğunu sanır ve onun isteği doğrultusunda Avengers'ı yenmek için Dünya'ya iner. Ares te babası Zeus'a üvey kardeşini şikayet edebilecektir.
   Black Widow uyandığında kendini SHIELD'in uçan karargâhında bulur. Karşısında Albay Nick Fury vardır. Natasha SHIELD'e ajan olmak için başvurmuştur ve Fury de onu kabul etmiştir. Ancak görev yeri demir perde arkası olacağı için onu kaçırmışlardır. Fury Natasha'dan durumu herkesten saklamasını ister.
   Malikânede herkes gergin bir şekilde Natasha'yı beklerken, Captain America özel işleri için toplantıyı terk eder. Kalanların tartışmaları sürerken Black Widow gelir ve Avengers'a katılmak istemediğini, ülkeyi terk edeceğini söyler. Hawkeye'a da aşık olmadığını ifade eder. Natasha'nın ayrılmasından sonra duruma sinirlenen Hawkeye Wasp ile birlikte malikâneyi terk eder.
   Kalan üç Avenger olanları düşünürken Herkül ve Enchantress tarafından saldırıya uğrarlar. Ne kadar uğraşsalar da Herkül'ün gücüne karşı koyamazlar. Tam her şey bitecekken arkadaşlarının yardım çağrısını alan Hawkeye ve Wasp gelir. Hawkeye'ın Herkül'e yolladığı okun içindeki kükürt büyüyü bozar. Herkül kendine gelir ve savaşı bırakır. Yenilen Enchantress malikâneden ayrılır.
   Tam o sırada Zeus ortaya çıkar. Kendisinden izinsiz dünyaya inen oğluna sinirlenmiştir. Herkül'ün büyü altında olduğunu anlatmasına rağmen ona inanmaz ve bir yıllığına dünyada sürgün kalmasına emreder. Olimpus'tan kovulan Herkül'e kapılarını Avengers açar. Resmi bir üye olmasa da aralarında yine bir Tanrı vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder