24 Şubat 2016 Çarşamba

SECRET WARS SONRASI MARVEL 8: UNCANNY AVENGERS


    Secret wars sonrası kurulan ikinci Avengers takımı Uncanny Avengers. Avengers vs X-men sonrası mutantlar ile insanların birlikte rahatlıkla yaşayabileceği ve çalışabileceğini göstermek isteyen Captain America, Uncanny Avengers'ı kurmuş, başına da Havok'u getirmişti. Bu takımın maceralarının bazıları Gerekli Şeyler tarafından bizde de yayınlandı ve bildiğim kadarı ile yayınlanmaya devam edecek.
    Şimdiki takımın kurulum prensibi de aynı. Bu sefer kadroya bir de Terrigen sisi sayesinde sayıları bir anda artan Inhumans da katılmış durumda. Kadro aynen resimdeki gibi. Sadece maceranın başında Deadpool'un takımda olması nedeniyle Spider Man ayrılıyor, ama herhalde ileriki sayılarda döner diye umut ediyorum.
    Takımın saha lideri Rogue. Terrigen sisi tarafından ciddi zarar görmüş ve düzenli olarak tedavi olmak zorunda. Ancak takımdaki üyeler bunu henüz bilmemekte. Fantastic Four'un ortadan kalkması ile Johnny Storm bir zamanların Wolverine'i ya da Örümcek Adam'ı gibi her kapaktan fırlıyor. Burada da Avengers'ın bir üyesi olarak karşımızda. Hatta Rogue ile de kısa süreli bir ilişki yaşamış olduğu anlaşılıyor.
     Quicksilver takımda ve bu sefer daha olgun ve sakin. Çünkü babasının Magneto olmadığı ortaya çıkmış durumda. Inhuman kontenjanından Synapse adlı karakter karşımızda. Canlıların sinir sistemini etkileme gücüne sahip karakter. Bir diğer üye de Brother Voodoo. Geçici bir süre Evren'in en güçlü sihirbazı olan Voodoo güçlerini Avengers adına kullanıyor.
     Bu serinin ilk sayıları New Avengers'a göre ayaklarını biraz daha sağlam bassa da yine de eski Avengers ruhu tam yakalanamamış. Yine de okunabilecek bir seri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder