29 Eylül 2018 Cumartesi

INFERNO-7

x factor 34 ile ilgili görsel sonucu

X FACTOR 34
DEATH

     Chicago'da, mutant düşmanı Right organizasyonunun merkezinde Archangel çılgın gibi Hodge'un adamlarını biçmektedir. Yerin altında gizlenmekte olan Hodge'a yardım Limbo'dan gelir. Anlaşmalarına uyan N'astihr bir canavar ordusu yollar. Canavarlar Archangel'a saldırır. 

Ä°lgili resim

      Hodge'un listesindeki bebekleri almak için dolaşan canavarları ise bir sürpriz beklemektedir: Nanny onlardan önce davranmakta ve çocukları kaçırmaktadır. Bu durumdan memnun olmayan N'astihr Hodge ile yüzleşir. Hodge ona birçok mutant çocuğun bulunabileceği bir yetimhaneden bahseder. Bunun üzerine N'astihr binadaki canavarlara o yetimhaneye gitmelerini emreder. Böylece Archangel ve Hodge yalnız kalmıştır.
     New York'ta Cyclops ve Ship verileri inceleyerek küçük Nathan'ın tutulduğu yerin Cyclops'un çocukluğunu geçirdiği yetimhane olabileceğini hesaplarlar. Anne ve babasının (Corsair) kullandıkları uçağın Shiar gemisi tarafından vurulmasının ardından anneleri Scott ve kardeşi Alex'i tek paraşütle uçaktan atarak hayatlarını kurtarmış ama kendileri esir düşmüştür. Kurtulan çocuklar ise yetimhaneye verilmiştir.İşte bu yetimhane olası bir hedeftir. Cyclops jetine binerek gitmek üzere iken Jean Grey gelir ve birlikte gitmeye karar verirler.

Ä°lgili resim

       Chicago'da Archangel ve Hodge arasındaki dövüş tüm şiddeti ile sürmektedir. Archangel'ın istediği sevdiği kadını kurtarmaktır. Ancak Hodge genç kadını hayata bağlayan kabloları keser ve Candy Southern ölür. Öfkeye kapılan Archangel Hodge'un kafasını keser. Sevgilisinin cansız bedenine sarılarak ağlayan Archangel'ın çevresini Right askerleri sarar.

x factor 34 ile ilgili görsel sonucu
Ä°lgili resim
Ä°lgili resim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder