23 Eylül 2018 Pazar

INFERNO-2

X FACTOR 1 ile ilgili görsel sonucu

       New York'ta arkadaşları ile buluşan Scott, Jean'in "ölümünün" arkasındaki nedenleri anlamıştır. Eski ekip tekrar bir araya gelmiştir. Kendilerine X Factor adını verirler. Angel'ın okul arkadaşı Cameron Hodge'u halkla ilişkiler biriminin başına getirirler. Mutant avcıları gibi davranarak zor durumdaki mutantları kurtarmayı planlamışlardır. Scott son durum hakkında karısını bilgilendirmek için evi aradığında hatların kesildiğini öğrenir.
       Scott karısının kızgınlıkla ona cevap vermediğini düşünürken gerçek çok farklıdır. Mr. Sinister'ın emrindeki Marauder denen ekip Madelyne'e saldırmıştır. Madelyne koma halinde bulunur. Bebeği kayıptır ve kimliğini kimse bilmemektedir. Scott ise evine döndüğünde evin satışa çıkarıldığını, karısı ve oğlu hakkında her türlü bilginin ortadan kalktığını fark eder..

madelyne pryor marauders attack ile ilgili görsel sonucu

       Marauders daha sonra New York tünellerinde yaşayan Morlocks'lara saldırır. Birçok Morlock ölür. Saldırıya müdahale eden X-men ciddi zarar görür, Nightcrawler yaralanır, Shaadowcat bir ruh şekline döner, Colossus ise tamamen metal haline dönüşür ve eklemleri hareket edemez hale gelir. ancak en ağır zayiatı veren X factor'dır. Marauders'ın eline düşen Angel'ın kanatlarındaki tüyler ağır hasar görür. Hastanede Cameron Hodge'un da isteği üzerine kanatları kesilir. Kanatlarının kesilmesi nedeniyle depresyona giren Angel'ın jeti havaya uçar. Herkes onun intihar ettiğini sanır. Gerçek ise Cameron Hodge'un uçağı sabote ettirmiş olmasıdır.
Ä°lgili resim

        Darwin'in "en güçlü hayatta kalır" teorisini kendine düstur alan Apocalypse adlı mutant Angel'ı kurtarır. Ona yeni kanatlar karşılığında kendisine hizmet etme şartı koşar. Umutsuz durumdaki Angel kabul eder. Metal kanatlara sahip olan Angel, Apocalypse'in dördüncü atlısı olan ölüm adını alır..

apocalypse archangel ile ilgili görsel sonucu
        Bu yazının da sonuna geldik. Inferno'ya yaklaşırken sırada Fall of The Mutants macerası var. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder