25 Eylül 2018 Salı

INFERNO 4

 x-men reavers australia ile ilgili görsel sonucu

      Dünyadan yaşadıklarını gizleyen X-men, kendilerine yeni bir operasyon merkezi bulmaya karar verirler ve Donald Pierce'in liderliğindeki Reavers'ın Avustralya'daki üssünü ele geçirip Reavers'ı kaçırırlar. Üsse yerleşen takıma ulaşımda yardımı ise Gateway dedikleri, sessiz bir Aborjin sağlar. Aborjin ne zaman bolasını sallarsa boyut kapısı açılır ve kahramanlarımız diledikleri yere gider ya da gelirler. Avustralya maceraları sırasında Brood ile tekrar savaşırlar. Ayrıca mutantları köle gibi çalıştıran Genosha adlı ülke ve yönetimine karşı da bir maceraya girerler. Bu konu daha sonra yazmayı planladığım Extinction Agenda macerasının konusu.
Ä°lgili resim

       Dünyadaki hiçbir iletişim aracı kahramanlarımızı fark edemezken, Reavers üssünün makineleri onları görmektedir. Madelyne de bu bilgisayar ağını kullanarak Marauders'ı bulmayı planlar. Bu arada televizyonda Cyclops'u Jean Grey ile birlikte röportaj verirken görür ve içini bir öfke kaplar. Bu öfkeden yararlanmayı planlayan Sym adlı canavar Madelyne ile iletişime girer ve Madelyne gerçeklikten kopup kendini Goblin Queen olarak kabul etmeye başlar. Limbodaki canavarlar ile ittifak kurarak oğlunu geri almayı ve kocasından intikam almayı planlar. 
madelyne pryor sym ile ilgili görsel sonucu
madelyne pryor sym ile ilgili görsel sonucu

       Peki kimdir bu Sym? X-men'in Karayiplerdeki bir adada  kısa bir süre yaşadıkları sırada, Colossus'un kız kardeşi Illyana kendini çağıran bir sesin peşinden giderek yanlışlıkla Limbo adlı bir boyuta girer. Burası Belasco adlı biri tarafından yönetilen ve canavarlar ile dolu bir yerdir. X-men de Illyana'yı kurtarmak için Limbo'ya gelir. Savaşın sonunda Storm Belasco'ya saldıracakken kendisi bir rüzgar tarafından durdurulur. Rüzgarı yaratan başka bir boyutta Belasco'ya saldıran ve bu nedenle tüm takımla birlikte Limbo'da esir kalan başka bir Storm'dur. Bu Storm büyücülük te öğrenmiştir. Ekibi kendi boyutlarına götürürken Belasco Ilyanna'yı yakalar. Kitty Pryde da küçük kızı tutar ama kendi boyutlarına döndüklerinde Ilyanna 13 yaşındadır ve 10 yılı Limbo'da geçirmiştir. Limbo'nun yönetimini Belasco'dan almıştır. Artık mutant gücü olarak kişileri bir noktadan diğerine taşıyabilen diskler yaratmakta ve Ruh kılıcı dediği bir kılıcı kullanmaktadır.

x-men belasco ile ilgili görsel sonucu
Ä°lgili resim
       Sym işte bu boyutta Belasco'nun sağ koludur. Ilyanna'nın başa geçmesi ile geri planda kalmış ve boyutu ele geçirmek için planlar kurmaya başlamıştır. New mutants'ın uzaylı takım arkadaşları Warlock'un düşman babası Magus tarafından tekno organik bir virüs ile zehirlenmiştir. Bu zehir sayesinde vücudu kendni yenilemekte ve ölmemektedir.

x-men Sym ile ilgili görsel sonucu
       Son olarak ta bir başka canavar N'astihr'den bahsetmek istiyorum. N'astihr de aynı boyutta yaşayan ancak büyü ile ilgilenen bir canavardır. Onun amacı ise bir portal açıp canavarların dünyayı istila etmesidir. Bu amaçla planlarını uygulamaya başlar. En çok istediği 12 adet bebek mutant ele geçirmektir. Bu amaca ulaşmak için Cameron Hodge ile de anlaşır. Hodge hiç ölmemesi karşılığında bebeklerin adresini N'astihr'e verir.
x-men n'astihr ile ilgili görsel sonucu
       Oyuncular yerlerini aldı. Başlama düdüğü bekleniyor. O zaman cehennem alevleri New York'u sarmaya başlasın......

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder