24 Eylül 2018 Pazartesi

INFERNO-3

       uncanny X-men Fall of the mutants ile ilgili görsel sonucu
        Wolverine ve Storm, Summerslara neler olduğunu anlamak için kulubenin yıkıntılarının olduğu yere gelirler. Duyularını kullanan Wolverine Jean Grey'in kokusunu alır. Öldü sandığı birinin kokusunu aldığı için kontrolü kaybettiğine inanan Wolverine Storm'u bayıltarak ortadan kaybolur. Storm da kendini eski asker üç mutant ile savaşırken bulur. Kavgadan galip ayrılır ve mutantlar tutuklanır. Ancak hükümetin kontrolündeki mutant gücü Freedom Force'a katılırlar.

uncanny X-men old soldiers ile ilgili görsel sonucu
uncanny X-men old soldiers ile ilgili görsel sonucu
         Madelyne gözlerini açtığında San Fransisco'da bir hastane yatağındadır. Daha neler olduğunu anlayamadan Marauders tarafından saldırıya uğrar. Ancak X-men oradadır ve genç kadını kurtarır. Ama Marauders'ın başında artık Malice adlı yaratık tarafından ele geçirilmiş olan Polaris vardır. Havok sevdiği kadın ile önce mücadele etmek istemese de daha sonra onu vurmaya kalkar ama geç kalmıştır. Marauders kaçar. Kurtulan Madelyne ise X-men ile kalmaya karar verir. 
uncanny X-men san francisco marauders ile ilgili görsel sonucu
Ä°lgili resim
       Güçlerini hala kazanamamış olan Storm, onların kaybından sorumlu olan kişi Forge ile yüzleşmek üzere Teksas'a gider. Takımın başına da Wolverine'i geçirir. Ancak Forge'un binasına gittiğinde binada sadece Forge'un eski öğretmeni Naze'yi bulur. Ama aslında karşısındaki Naze değildir. Darkonların saldırısı sırasında Naze'nin vücuduna giren, Forge'un yıllardır savaşmak için eğitildiği düşmandır. Düşman Storm'u kandırarak Forge'u bulmak üzere yola çıkarlar. Yol boyunca Storm'un aklını çelen "düşman" onun Forge'u bıçaklamasını sağlar. Böylece Forge'un savunması yıkılır. Storm ve Forge başka bir boyuta hapsolurken, "düşman" Dünya'ya saldırısını başlatır.
uncanny X-men fall of the mutants storm naze ile ilgili görsel sonucu
Ä°lgili resim
uncanny X-men san francisco marauders ile ilgili görsel sonucu

        Freedom Force'un üyelerinden olan Destiny, Teksas'ta bir şeyler olduğunu ve bunun sonunda X-men'in öleceğini hisseder. Hem olaya müdahale etmek hem de evletlık kızı Rogue'u korumak için Mysyique takımını alıp Teksas'a gelir. Bu sırada X-men de Forge'un gökdelenine varmıştır. İngiltere'de yaralarını sarmakta olan Colossus ta bilinmeyen bir güç tarafından buraya ışınlanır. İki taraf önce kendi aralarında kavga etseler de, durumun vahameti ve hapsoldukları boyuttan kaçan Forge ve Storm'un söyledikleri sonrası birlikte "düşmana" karşı savaşırlar. Düşman yenilse bile boyut kapısının kapatılması için 9 kişinin kendilerini feda etmesi gerektiğini söyler. X-men bunu kabul eder. dokuzuncu kişi olarak ta Madelyne gönüllü olur. ölmeden önce televizyon kameralarına röportaj veren Madelyne Cyclops'a seslenerek çocuklarını bulmasını ister. Forge Mystique'in tüm itirazlarına rağmen büyüsünü yapar ve X-men ile Madelyne ölür.
uncanny X-men fall of the mutants storm stabs forge ile ilgili görsel sonucu
       Herkes ortalıktan çekildikten sonra kahramanlarımız tekrar ortaya çıkar. Roma adlı evrenin düzenini korumakla görevli şahıs kahramanlarımızı geri döndürmüştür. Ancak tüm dünya artık onları öldü sanmaktadır ve her türlü mekanik alet tarafından görüntülenememektedirler. Kahramanlarımız için yeni bir başlangıç zamanıdır.
uncanny X-men fall of the mutants storm stabs forge ile ilgili görsel sonucu
       Böylece Fall of The Mutants macerasının X-men'i ilgilendiren kısmını özetlemiş oldum. Adım adım Inferno'ya yaklaşıyoruz. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere.....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder