28 Eylül 2018 Cuma

INFERNO-6


x terminators 1 ile ilgili görsel sonucu 

X-TERMINATORS-1
INVASION OF THE BABY SNATCHERS

     Limbo'da N'astihr S'ym ile gücü ele geçirmek için dövüşmeye başlamışlardır. Ancak S'ym'in vücudunun tekno organik virüs ile kaplı olması nedeniyle avantaj ondadır. Bunun üzerine N'astirh bir grup canavar ile Dünya'ya kaçar. Burada planlarını gerçekleştirmek için New York dışında bir mezarlıkta kendine üs kurar ve canavarlarını mutant bebekleri kaçırmak için yollar. Kriter bellidir: Ufak olacak, içinde güç olacak ve kel olacak!

x terminators 1 ile ilgili görsel sonucu 
New Hampshire askeri hapishanesi girişinde Rusty X factor ve arkadaşlarına veda eder ve askeri birliğe teslim olur. Rusty'nin ayrılmasından sonra Jean Grey Artie ve Leech'i yakınlardaki bir ilk okula bırakır. Çocuklar merak içinde okula giderken arkalarından onları izleyen biridir vardır. Çocuklarla yaşıt ama tekerlekli sandalyeye mahkum bu çocuğun adı Taki'dir ve görünüşleri nedeniyle çocuklara antipati duyar.
Ä°lgili resim
Ä°lgili resim

       Ice Man ise kalan üç genci Phillips Akademisi'ne kaydetmeye gitmiştir. Buradaki gençler de gelen mutant çocuklara ön yargılı ve aşağalayıcı davranmaktadır. Ancak Boom boom ve Rictor onlara gereken dersi verir.
x terminators 1 ile ilgili görsel sonucu

       Anaokulunda Taki tekerlekli sandalyesi ile Leech'in yanından geçerken sandalye bozuluverir. Taki bundan Leech'i sorumlu tutar. Bu da Artie'nin tepkisine yol açar. Gece vakti Taki damda bir gürültü ile uyanır. N'astihr'in canavarları gelmiş ve Artie ile Leech'in odasına girmiştir. Kriterlere uydukları için iki çocuğu kaçırmaya kalkarlar. Taki yardıma gelir. Aslında Taki de bir mutanttır ve aklına esen her mekanik şemayı yapabilmektedir. Ancak arkadaşlarına yardım ederken gene Leech'e yaklaşır ve güçleri kaybolur. Artie ve Leech canavarlarca kaçırılır.
Ä°lgili resim
x terminators 1 ile ilgili görsel sonucu

        Taki Phillips Akaemisini arayarak oradaki mutant çocuklara haber vermeye çaılşsa da kimse onu dinlemez. New York ile ise telefon bağlantısı sağlanamamaktadır ki bu da X factor'a ulaşılmasını engellemektdir. Bunun üzerine tekerlekli sandalyesini helikoptere dönüştürerek akademiye ulaşır. Burada diğer mutant çocuklara durumu anlatır ve birlikte uzaklaşırlar. Hedefleri hapishanedir.
x terminators 1 ile ilgili görsel sonucu
         Hapishanede Rusty adil bir yargılanmayı beklese de gardiyanların konuşmalarından Rusty'nin örnek olsun diye en ağır ceza ile cezalandırılacağı ortaya çıkar.Bunu duyan çocuklar Rusty'i de ikna edip onu hapisten kaçırır ve hep birlikte New York'a doğru yola çıkarlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder