2 Nisan 2016 Cumartesi

AVENGERS 95: Something Inhuman This Way Comes


   Inhuman'ların lideri Black Bolt uzun zamandır kayıptır ve Attilan'ın yönetimi kardeşi Maximus'un elindedir. Triton, Black Bolt'un bulunmasında yardım etmeleri için önceden tanıştıkları Fantastic Four'a gelmiştir, ancak kader onu Avengers malikânesine getirmiştir. Mandroid'lerle çarpışan Avengers çatışmadan galip çıkar. Triton yardım isteyince sevdiği kadının zor durumda olduğunu bilen Vision itiraz eder ancak takım arkadaşları onu sakinleştirir. Captain America, Goliath ve Rick Jones Triton ile birlikte araştırmaya başlar.
   Kısa süre sonra Black Bolt bulunur. Çıkardığı sonik güç nedeni ile konuşamayan Black Bolt, Maximus'un Kree'ler ile ittifak kurduğunu görmüş. Kaçan Kree gemisine sonik dalga gösterip düşmesine böylece de gemide bulunan anne ve babasının ölümüne sebep olmuştur. Bu nedenle de kendini sürgüne yollamıştır. Halkının kendine ihtiyacı olduğunu düşündüğü için kahramanlarımızla Attilan'a gelir.
   Attilan kapılarında Thor, Vision ve Iron Man ile karşılaşırlar. Black Bolt savunma kalkanını yıkar ve halkını tekrar kendine bağlar. Sarayda ise Maximus yine Kree'ler ile işbirliğini sürdürmektedir. Kahramanlarımızın geldiğini gören Kree'ler kaçmaya çalışır. Henry Pym'in büyüme serumunun kalan son parçasını içmiş olan Goliath ne zaman gücünün azalacağını düşünürken Kree ajanlarından biri Rick Jones'u yakalar ve gemiye bindirip kaçırır. Attilan kurtulmuştur, ama Black Bolt sürgüne geri döner.
    Arkadaşları Kree ve Skrull'ların elinde esir olan Avengers, arkadaşlarını kurtarmak ve buna sebep olanlardan intikam almaya yemin ederler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder