1 Nisan 2016 Cuma

AVENGERS 94: More Than Inhuman

 

   Avengers yendikleri Skrull'ları ne yapacaklarını düşünürken Vision herkesten gizli kaçırılan arkadaşlarının peşinden gitmektedir. Super Skrull gemisini Tibet'e Inhuman'ların yurduna götürmüştür. Amacı orayı yok etmek ve olası bir Kree Inhuman işbirliğini engellemektir. Vision müdahale etse de başarılı olamaz. Super Skrull silahlarını ateşler, ama Inhuman'ların başkentinin (Attilan) çevresindeki güç kalkanını geçemez. Tek başına esir arkadaşlarına yardımcı olamayacağını anlayan Vision yardım bulmak için ayrılır.
   Super Skrull esirleri ile birlikte kendi gezegenine gelir. Sahip olduğu güçler nedeni ile Super Skrull'ı tahta bir tehdit olarak düşünen Skrull kralı onu yakalatır. Esirler arasında fark ettiği Mar-vell'den iletişim cihazını tekrar yapmasını ister. Mar-vell başta reddeder, ancak Pietro ve Wanda'yı öldürme emri veren kralın şantajına boyun eğer.
   Bu arada dünyada sahip olduğu güçle çılgına dönen Craddock cadı avına devam etmektedir. Çağrılarına cevap vermeyen Avengers'ı tutuklamaya karar verir. Bu amaçla Tony Stark'ın SHIELD için ürettiği Mandroid denen insanların kullandığı dev robotları onların üzerine salar. Kavga şiddeti ile sürerken yakınlardaki kanalizasyon kapaklarından biri açılır ve amfibik Inhuman Triton yaralı bir şekilde çıkar.....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder