2 Ekim 2018 Salı

INFERNO-9

uncanny X-men 239 ile ilgili görsel sonucu

UNCANNY X-MEN 239
VANITIES

     New York'ta Inferno'nun etkileri yavaş yavaş ortaya çıkmaktadır. Özellikle Empire State binasında tuhaflıklar baş göstermekte ve asansörler içlerine girenleri öldürmektedir. Ama nedense kimse bu olayları fark etmemektedir.
 uncanny X-men 239 ile ilgili görsel sonucu
     Başka bir yerde Marauders'ın gizemli lideri Mr. Sinister düşünceli bir şekilde öldü sanılan X-men'lerin figürlerini incelemektedir. Onu en çok etkileyen ise Madelyne Pryor'dır.
      Avustralya'da saklanan kahramanlarımız ise hayatlarını sürdürmeye çalışmaktadır. Dazzler yerel bir barda şarkı söylemekte, Longshot ta hayranlıkla onu izlemektedir. genç ikili sığınaklarına döndüklerinde antreman yapmakta olan Havok ile karşılaşır. Havok dinlenirken karşısında Madelyne belirir. İkisi arasında romantik bir konuşma başlar.
 uncanny X-men 239 ile ilgili görsel sonucu
uncanny X-men 239 ile ilgili görsel sonucu
       Bilgisayar merkezinde Storm kendi geçmişini ekrandan izlerken aniden Cyclops ve Jean Grey'in birlikte oldukları haber görüntüsü ekranda belirir. Jean'in yaşadığını fark eden Storm öfke ve marakla Woverine'i bulur. Wolverine aylar önce Summers'ların evinin yıkıntılarında Jean'in kokusunu aldığını ama ölmüş birinin kokusunu aldığı için hislerinde bir hata olduğunu düşünüp durumu Storm'a anlatmadığını itiraf eder.

uncanny X-men 239 ile ilgili görsel sonucu

      Havok  güneşlenirken Polaris ile yaşadıklarını anımsar. Anılar yavaş yavaş değişir ve Madelyne anılarda yer almaya başlar. Havok gözlerini açtığında Madelyne karşısındadır. İkili daha önce başladıkları sohbete devam eder ve sohbet yatakta sonlanır. Havok uyurken Madelyne N'astirh ile görüşür. Aralarındaki anlaşmanın tamamlanması için N'astirh'den iki şey ister: Marauders'ın ve oğlunun bulunması.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder