3 Ekim 2018 Çarşamba

INFERNO-10

x factor 35 ile ilgili görsel sonucu

X FACTOR 35
GO TO THE ORPHAN MAKER

x factor 35 ile ilgili görsel sonucu

     New York'ta Beast ve Ice Man çıldıran makinalar ile savaşırken Cyclops ve Jean Grey, Cyclops'un çocukluğunun geçtiği Nebraska'daki yetimhaneye gelirler. Burada kalan çocukların mutant güçleri olduğunu fark ederler, ancak çocuklar hipnoz altında gibidir. Kahramanlarımızı fark etmemektedir. Yetimhanenin alt katlarına inerken Cyclops Jean'e burada geçirdiği çocukluktan, özellikle ona zulmetmeyi seven Nathan adlı çocuktan bahseder. Bu sırada Nanny, kaçırdığı ve beynini yıkadığı diğer çocuklar ile birlikte yetimhaneye gelmiştir. Ama yalnız değillerdir. N'astirh'in canavarları da yetimhaneye ulaşmıştır.

Ä°lgili resim
Ä°lgili resim

      Bodrum katında Cyclops ve Jean özel kabinler içinde saklanan birçok bebeğe rastlar. İçlerinden biri de Cyclops'un oğludur. Küçük bebeği kurtarmaya çalıştıkları sırada Nanny ve emrindeki çocuklar tarafından saldırıya uğrarlar. İki taraf savaşırken kargaşadan yararlanan canavarlar Nathan Christopher dahil orada bulunan mutant bebekleri çalarlar.
        Kaçırmak istediği bebeklerin gittiğini gören Nanny kaçmaya karar verir. Bu sırada Jean ilginç bir şey keşfeder: Nanny'nin kaçırıp beyinlerini yıkadığı çocuklardan ikisi yeğenleridir. Ancak müdahale edemeden Nanny kaçar. Bebek Nathan psişik olarak Jean ile bağlantı kurar. Cyclops ve Jean babği kurtarmak için New York'a doğru yola çıkarlar.  
x factor 35 ile ilgili görsel sonucu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder