5 Ekim 2018 Cuma

INFERNO-12

uncanny x-men 240 ile ilgili görsel sonucu

UNCANNY X-MEN 240
STRIKE THE MATCH

uncanny x-men 240 ile ilgili görsel sonucu
uncanny x-men 240 ile ilgili görsel sonucu
Ä°lgili resim

     New York'ta Gökkuşağı odası adlı lokantada genç bir çift keyifle dans etmektedir. Lokantanın tek müşterisi olan bu çift Havok ve Madelyne'dir. İkili romantik bir şekilde dans ederken gariplikler çevrelerinde sürmektedir, ama ikili bunları fark etmemiş gibi danslarına devam etmektedir. Dans bittikten sonra genç çift Gateway'in açtığı portal ile Avustralya'ya döner. Ancak Madelyne yapacak işleri olduğunu söyleyip başka bir protal ile oradan ayrılır. Havok aşktan sarhoş bir halde kamplarına döner.

     Madelyne ise Jean Grey'in mezarına gitmiştir. Öfkesini Jean'in mezar taşından çıkarır. Bu sırada tesadüfen orada bulunan Jean'in anne ve babası duruma müdahale etmeye çalışınca onları canavara çevirir.

Ä°lgili resim
Ä°lgili resim
Ä°lgili resim

     Avustralya'da kampta kahramanlarımız arasında inceden başlayan bir gerilim huzuru tehdit etmektedir. Bu sırada Havok Marauders'ın yerini bulur ve ekip yola çıkar.

Ä°lgili resim
Ä°lgili resim
     Madelyne mezarlıkta buluğtuğu N'astirh ile birlikte Cyclops ve Jean Grey'in daha önce gittikleri yetimhaneye gider. Buradaki yaşam kapsüllerini incelerken kendini birinin içinde olarak hatırlar. Kapakta da ismi yazmaktadır.
     New York'ta Marauders, Mr. Sinister'ın emri ile Morlock tünellerinde gizlenmeye başlamıştır. Ancak yerlerini bulan X-men onalara sürpriz bir baskın düzenler. Baskın etkisini gösterse de Polaris devreye girer. Colossus'un metal vücudunu kullanıp dışarıya bir geçit açar. Marauders peşlerinde X-men olduğu halde dışarı çıktıklarında hepsi New York'un son hali karşısında şoke olurlar.
     Bu sırada yetimhanede Madelyne, hissettiği anılar için N'astirh'i suçlar. N'astirh kendini savunmaya çalışırken Mr. Sinister ortaya çıkar Madelyne'e gördüğü anıların sebebinin kendisi olduğunu ve kendisine baba diye seslenebileceğini söyler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder